Nye døre og vinduer i Herning og resten af Midtjyllland

Hos Tømrerfirmaet Bent Lund A/S har vi mere end 30 års erfaring i arbejdet med døre og vinduer.

 

Overvejer du at få udskiftet døre eller vinduer?

Tømrerfirmaet Bent Lund A/S er både autoriseret Velfac vinduesmester og energivejleder i isolering, hvorfor vi er de helt rigtige til at vejlede, levere og installere nye døre og vinduer i din bolig.

Vi arbejder med alle typer døre og vinduer til både bebyggelses- og renoveringsprojekter og for både private og erhvervsdrivende.

Fordele ved at skifte til nye døre eller vinduer:

  • Hvis du har gamle eller utidssvarende elementer, er der mulighed for, at en udskiftning af døre og vinduer kan forbedre indeklimaet
  • Indbringning af betydelige besparelser på varmeregningen
  • Nye vinduer eller døre kan give din bolig en visuel opgradering til gavn for prisen på ejendommen
  • Vinduesspecialister

Med uddannelse som både autoriseret Velfac vinduesmester og som energivejleder i isolering, er vi den helt rigtige samarbejdspartner, når du skal have udskiftet vinduer og døre i Herning, Kibæk, Sdr. Felding, Videbæk, Skjern og omegn.

Vi leverer et langtidsholdbart og energivenligt resultat, og vi rådgiver gerne om såvel energivenlighed som æstetik. Træk på vores erfaring og brug vores ekspertise, når du skal finde frem til den helt rigtige løsning.

Få et uforpligtende og gratis tilbud på nye døre og vinduer i dag

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud. Så tag endelig kontakt på telefon 40 85 71 93 og hør nærmere om dine muligheder.

Vi arbejder i et større område i det midtjyske, du kan derfor trygt ringe til os hvis du skal have nye vinduer eller døre i Herning, Kibæk, Sdr. Felding, Videbæk, Skjern og omegn.

    Få et uforpligtende tilbud på din opgave

    Vi er eksperter i følgende tømreropgaver: