Hulmursisolering

Hos Tømrerfirmaet Bent Lund udfører vi effektivt isoleringsarbejde.

Effektiv isolering af hulmur

I huse hvor der er ydervægge med hulmure, kan det være en stor økonomisk fordel at isolere i hulmurene. I hulrummet mellem husets mure er det muligt at blæse isoleringsmateriale ind. Denne type efterisolering er effektiv og kræver ikke et større forarbejde. Hos Tømrerfirmaet Bent Lund finder du en autoriseret isolatør, som er specialiseret i papiruldsisolering.

Papiruldsisolering har særdeles gode isoleringsevner, og er ydermere brandsikkert og behandlet mod fugt og svamp. Både produktion og bortskaffelse af papiruld sker miljørigtig. Materialet anvendes i form af granulat, som blæses ind i hulmuren.

Når du vælger at få hulmursisoleret i din ejendom, opnår du følgende fordele:

  • Bedre indeklima
  • Lavere udgifter til varme
  • Minimal udledning af CO2

Minimer din varmeregning med hulmursisolering

Hulmursisolering med papiruld er en moderne og effektiv type isolering og kan anvendes både ved efterisolering i eksisterende ejendomme og i forbindelse med nybyggeri. Der er store besparelser ved at efterisolere din bolig, da det bliver betydeligt lettere at opvarme ejendommen. Særligt i ældre ejendomme er hulmursisolering et godt valg for at minimere udgifterne til varme.

Er du interesseret i at få efterisoleret din ejendom, besigtiger vi den gerne. Vi har flere års erfaring som isolatør, og vi kan altid finde en effektiv måde, hvorpå vi kan isolere eller efterisolere din bolig. Med 40 års erfaring indenfor vores fag kan du være sikker på at få korrekt rådgivning, når du vælger os som din isolatør.

Få et gratis isoleringstjek og hør mere om dine muligheder

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for hulmursisolering af din ejendom. Vi tilbyder gerne at udføre et gratis isoleringstjek og give et tilbud på opgaven.

Du kan enten kontakte os på telefon 40 85 71 93 eller på mail bent@bentlund.dk. Ligeledes er du også velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    Få et uforpligtende tilbud på din opgave

      Få et uforpligtende tilbud på din opgave