Skunkisolering

Ved at få isoleret i skunke får du mest muligt ud af spildpladsen.

Efterisolering af skunk

Har du en udnyttet tagetage, vil der ofte være en skunk, hvor det er muligt at bruge spildpladsen til at efterisolere. Ved skunkisolering isoleres der i hulrummet mellem den indvendige væg og taget. Ved at få isoleret din bolig optimalt, kan du opnå store besparelser på din varmeregning.

Vi tilbyder isolering til lave priser, og da vi er autoriserede papiruldsisolatører, udarbejder vi også gerne kvalitetssikringsskemaer. Med os som din isolatør, er du altid sikret de bedst mulige løsninger.

Undgå spildplads med skunkisolering

Skunkisolering med papiruld er en effektiv måde, hvorpå plads som ellers ikke er tilgængeligt kan udnyttes. Papiruld er ideelt til brug i forbindelse med efterisolering, da det har både brandhæmmende egenskaber og er imprægneret mod svamp og råd. For at opnå den længste holdbarhed og højeste kvalitet af din skunkisolering, er det vigtigt, at der er ordentligt ventileret i hulrummet. Som tømrerfirma er vi i stand til at tilbyde en samlet løsning, når der skal efterisoleres.

Vi tilbyder enhver type isolering og kan blandt andet hjælpe med følgende ydelser:

  • Isolering af krybekælder
  • Lydreducerende isolering i etageadskillelser
  • Efterisolering af hulmur

Er du interesseret i at få tjekket din boligs nuværende isolering, udfører vi gerne et gratis isoleringstjek, hvor vi kortlægger alle mulighederne for at mindske varmetabet, således du opnår besparelser på din varmeregning.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for skunkisolering

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om de forskellige ydelser. Vi vejleder gerne og kommer med et tilbud. Vi kan kontaktes gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

    Få et uforpligtende tilbud på din opgave

      Få et uforpligtende tilbud på din opgave