Spar penge gennem isolering af din bolig – Vi udføre isolering i Herning og resten af Midtjylland

Tømrermester Bent Lund A/S har mere end 30 års erfaring i langtidsholdbar isolering. Vi er ligeledes autoriseret papiruldsisolatør.

 

Har du overvejet at optimere din isolering på dit hus?

Hos Tømrerfirmaet Bent Lund A/S foretager vi effektivt isoleringsarbejde ved indblæsning af granuleret papiruld. Vi har mere end 30 års erfaring i håndværket, og vi ved, hvad der skal til for at sikre en langtidsholdbar isolering. Endvidere er Bent Lund uddannet energivejleder i isolering af bygninger og ligeledes autoriseret papiruld isolatør.

Få et gratis isoleringstjek – skån miljøet og spar penge på varmeregningen

Rigtig mange boliger har i dag en utidssvarende isolering. Det forårsager et unødvendigt energiudslip og giver anledning til store udgifter på varmeregningen. Derfor tilbyder vi et uforpligtende isoleringstjek hvor vi kortlægger dine besparelsesmuligheder. Det er gratis og kan indbringe betydelige besparelser, både for miljøet og for din privatøkonomi.

Kontakt for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 40 85 71 93 og hør mere om dine muligheder.

Vi arbejder i et større område i det midtjyske. Vi har blandt andet udført mange opgaver indenfor isolering i Herning, Kibæk, Sdr. Felding, Videbæk og Skjern.

Spar også penge ved udskiftning af døre og vinduer.

  Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  Vi er eksperter i følgende tømreropgaver:

  Spar op til 50% på din varmeregning

  Vi beskæftiger os med papiruld, som er et produkt, der anvendes til efterisolering og nybyg, til loft, hulmur og krybekælder. Papiruld er moderne og effektiv isolering – hvor du kan spare op til 50 % på din varmeregning, hvis du vælger at efterisolere din bolig!

  Vi er autoriseret papiruldsisolatør, og vil gerne være din foretrukne Energivejleder inden for isolering.

  Bliv klogere på papiruldsisolering:

  • Papiruld anvendes til efterisolering og nybyg, til loft, hulmur og krybekælder
  • Det er hurtigt og problemfrit at få udført en papiruldsisolering. Der skal ingen materialer gennem huset – kun indblæsningsslangen
  • Papiruld udsætter dig ikke for kløe, svie og andet ubehag
  • Papiruld er fugtbestandige cellulosefibre fra overskuds- og returpapir, som er findelt og imprægneret imod påvirkning fra brand, råd, svamp og skadedyr
  • Test foretaget af Teknologisk Institut og Brandteknisk Institut viser, at papiruldsisolering har særdeles gode brandhæmmende egenskaber
  • Der udfærdiges kvalitetssikringsskemaer på alle isoleringsopgaver, vi udfører som autoriseret papiruldsisolatør
  • Papiruld Danmark har en ansvarsforsikring på 10 mio. kr.
  • Det papiruld vi anvender, er dansk produceret

  Få et gratis tilbud på papiruldsisolering

  Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud, og kommer gerne ud til kunder i Herning, Kibæk, Skjern, Videbæk, Sdr. Felding og resten af Jylland.

  Du kan kontakte os via kontaktformularen eller på telefon  40 85 71 93, så vi kan beregne din energibesparelse ved efterisolering med papiruld.