Loftisolering

Med loftisolering minimerer du udgifterne til opvarmning af din ejendom.

Optimer din bolig med loftisolering

Som autoriseret papiruldsisolatør, kan du forvente en professionel og effektiv løsning, når du vælger Tømrerfirmaet Bent Lund til loftisolering i din ejendom.

Med mere end 40 års erfaring indenfor faget har vi bred viden om, hvordan den mest optimale og langtidsholdbare isolering skal udføres. Vi vejleder derfor også gerne, hvis du ønsker at få efterisoleret lofterne i din bolig. Gennem et isoleringstjek undersøger vi dine muligheder for at mindske varmetabet i din ejendom. Hvad end der skal isoleres lofter i en ny eller ældre bolig, er papiruldsisolering særdeles effektivt, da det både har gode isolerende og brandhæmmende egenskaber.

Papiruldsisolering har blandt andet følgende fordele og egenskaber;

  • anvendes både til isolering af nye ejendomme og efterisolering
  • kun indblæsningsslangen føres gennem huset i forbindelse med isoleringsarbejdet
  • medfører ikke gener som kløe og svie
  • imprægneres mod påvirkning fra brand, råd, svamp og skadedyr

Fordele ved efterisolering af loft

Når du som husejer vælger at få efterisoleret dine lofter, vil du opleve betydelig forbedring af din ejendoms evne til at holde på varmen. Det mindskede varmetab betyder, at der vil være færre udgifter til opvarmning. Der er i dag en højere standard, når der skal isoleres i boliger, og det kan derfor godt betale sig at få besigtiget din ejendoms eksisterende isolering med henblik på efterisolering.

Med tiden kan der opstå revner i din loftisolering, og denne kan også være lagt utilstrækkeligt. Ved efterisolering af lofter blæses papiruld ind under loftet, således revner og utætheder fyldes ud. Dette er en effektiv metode til udførelsen af efterisolering.

Kontakt os her for at få et uforpligtende tilbud

Overvejer du at få udført loftisolering, er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører gerne et isoleringstjek af din ejendom. Du kan kontakte os på telefon 40 85 71 93 eller på mail bent@bentlund.dk. Ligeledes er du også velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    Få et uforpligtende tilbud på din opgave

      Få et uforpligtende tilbud på din opgave