Etageadskillelse

Vi er et tømrerfirma med speciale i isolering.

Isolering af etageadskillelse

Hos Tømrerfirmaet Bent Lund har vi mere end 30 års erfaring med isolering og tømrerarbejde. Vi er eksperter i isolering af etageadskillelser og med speciale i energivejledning, kan vi sørge for, at din ejendom isoleres på bedste vis. Med os som din isolatør og tømrer, kan du altid forvente at få leveret et godt håndværk til en attraktiv pris.

I lejlighedskomplekser og andre etageejendomme kan det være en stor fordel at isolere i etageadskillelsen, da det både minimerer forbruget af varme og reducerer støjniveauet fra naboer. Ved lydisolering mellem etager er det vigtigt, at der tages højde for ventilation, vandrør og lignende, som måtte være i etageadskillelsen. Vi udfører et grundigt forarbejde, før vi påbegynder arbejdet, således vi kan forebygge enhver fejl.

Lette og tunge etageadskillelser

Som autoriseret papiruldsisolatør har vi et dybt kendskab til isolering og efterisolering. Ved isolering mellem etager er det vigtigt at tage højde for fugtforhold og temperaturer på hver side af adskillelsen. Isolering af etageadskillelser er eksempelvis en effektiv måde, hvorpå det undgås, at en uopvarmet kælder køler boligen ned.

Da papiruld er et let isoleringsmateriale, er det egnet til isolering af en række forskellige typer etageadskillelser:

  • Isolering af etageadskillelser i beton
  • Isolering af etageadskillelser med træbjælker
  • Lydreducerende isolering mellem etager

Med Tømrerfirmaet Bent Lund som din isolatør kan du forvente en løsning, som imødekommer alle de behov, du måtte have, hvad angår både lyd, varme og udførelse.

Kontakt os her for at få et gratis isoleringstjek

Overvejer du at få isoleret mellem etageadskillelser, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om de forskellige løsninger. Vi tilbyder gerne et gratis isoleringstjek, hvor vi besigtiger ejendommen og vejleder omkring de mulige forbedringer. Ønsker du at høre nærmere, kan du kontakte os gennem vores kontaktformular, på telefon 40 85 71 93 eller på mail bent@bentlund.dk.

    Få et uforpligtende tilbud på din opgave

      Få et uforpligtende tilbud på din opgave