Isolering af krybekælder

Ved at få isoleret din krybekælder opnår du en betydelig forbedring af din ejendoms isolering.

Effektiv isolering af krybekælder

Papiruld er et effektivt materiale til isolering af krybekælder. Som autoriseret papiruldsisolatør kan vi hos Tømrerfirmaet Bent Lund varetage opgaven, når du skal have isoleret din bolig. Isolering af krybekælder er med til at forbedre hele ejendommens isolering og minimere varmetabet. Vi lægger stor vægt på at udføre et dybdegående isoleringstjek, således vi finder den løsning, som på bedste vis isolerer din bolig.

Store besparelser ved minimering af varmetab

En dårligt, eller mangelfuldt, isoleret krybekælder medfører et betydeligt varmetab. Ved at få efterisoleret din kælder vil du opleve betydelige besparelser på din varmeregning. Hos Tømrerfirmaet Bent Lund er vi eksperter i isolering. Vi tilbyder enhver isoleringsløsning til en attraktiv pris.

Udover isolering af krybekælder kan vi også tilbyde følgende indenfor isolering:

  • Hulmursisolering
  • Loftisolering
  • Isolering i etageadskillelse
  • Skunkisolering

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor isolering af boliger både i forbindelse med nybyg og renovering. Når du samarbejder med en uddannet energivejleder i isolering af bygninger fra Tømrerfirmaet Bent Lund, sikrer du dig, at du får korrekt rådgivning. Vi kan altid finde en energibesparende løsning, når vi står for isolering af din ejendom. Vi tilbyder gerne et gratis isoleringstjek, hvor vi gennemgår din boligisolering. Således kan vi finde muligheder for besparelser ved at minimere varmeudslippet.

Kontakt os her for at få et tilbud på isolering af din bolig

Er du interesseret i, at vi kommer og besigtiger din ejendom med henblik på et tilbud på isolering, gør vi gerne dette. Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Derudover er du også velkommen til at kontakte os på telefon  40 85 71 93 eller på mail bent@bentlund.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med opgaven.

    Få et uforpligtende tilbud på din opgave

      Få et uforpligtende tilbud på din opgave